21.12.2024 Онлайн-лекція «Знайомство з 8 основними китайськими кухнями» та презентація китайської кухні

Інститут Конфуція провів серію заходів, присвячених традиційному китайському святу зимового сонцестояння «Дунчжі».

21.12.2024 відбулась лекція на тему «Знайомство з 8 основними китайськими кухнями», слухачі познайомились з характерними особливостями різних видів китайської кухні. Неперевершена лекторка Цзян Веньжу ознайомила студентів з регіональними відмінностями в китайській кухні, походженням назв найбільш популярних китайських страв, традиційними рецептами страв на свято «Дунчжі». Під час лекції у дружній атмосфері відбулося жваве обговорення улюблених рецептів та страв китайської кухні. Наприкінці лекції відбувся показ найкращих відео-робіт, що взяли участь у конкурсі «Улюблені китайські рецепти».

23.12.2024 відбулась онлайн-демонстрація китайських страв у чотирьох різних кафе та ресторанах. Гостям презентації продемонстрували практику приготування та подачі святкових страв у Китаї. Запрошуємо подивитись лекцію за цим посиланням. Учасники заходів разом з Інститутом Конфуція змогли поринути в чарівну атмосферу традиційного китайського свята!