Курси для дорослих

Запрошуємо всіх, хто ніколи не вивчав китайську мову, та хто готовий продовжити навчання з носіями китайської мови.Пройдіть за посиланням електронну реєстрацію на курси, та при формуванні групи ми з Вами зв’яжемося.

Програма вивчення китайської мови складається з шести рівнів володіння мовою. Кожен рівень розраховано на 60 занять (орієнтовно 5 місяців). Після закінчення кожного рівня навчання слухачі отримують Сертифікат Інституту Конфуція. Кожному рівню вивчення мови відповідає рівень екзамену HSK та HSKK.

 

Курс «Ділова китайська мова»

Метою даного курсу є формування у слухачів знань правил оформлення ділових документів та ведення переговорів, отримання та закріплення знань з граматики, розширення лексичного запасу, розширення можливостей ділової комунікації китайською мовою. У програму курсу входить три рівні: нульовий (0), початковий (А) та просунутий (В). Рівні відкриваються за наявності групи не менше ніж 10 осіб на один рівень.

У програму нульового рівня входить вивчення основ китайської мови (тони, вимова, основи граматики, базова лексика). Тривалість рівня – 1 місяць. Сертифікат після цього рівня не видається.

У програму початкового рівня (А) входить:

-вивчення основ китайського ділового листування;

-вивчення засад ведення переговорів;

-підготовка до міжнародного іспиту з бізнес-китайського BCT A;

-практика з носієм мови.

Тривалість рівня – 4 місяці.

 

У програму просунутого рівня входить (потрібний рівень не нижче за HSK 4):

-поглиблене вивчення спеціальної лексики;

-курс ділового листування китайською мовою;

-вивчення особливостей та правил складання документів китайською мовою;

-освоювання методів планування та організації ділових поїздок;

-ознайомлення учнів із текстами економічної тематики та їх аналіз;

-підготовка до міжнародного іспиту з бізнес-китайського BCT В;

-практика з носієм мови.

Тривалість рівня – 4 місяці.

 

Нові напрями роботи: 

Групи з розвитку усного мовлення.

На цих заняттях слухачі зможуть навчитися  використовувати свій словниковий запас для висловлювання своїх думок, вдосконалювати свої мовленнєві навички та цілеспрямовано практикувати вимову.

Вартість 8 занять у  групі- 600 грн.  Умовою запису до групи є рівень володіння китайською мовою не нижче 3 рівня HSK. Викладачі – носії китайської мови.

Розклад занять: вівторок, четвер 14.00-16.00.

 

Групи з розвитку навичок писемності з китайської мови.

Основна мета цих занять — навчити слухачів самостійно оформлювати свої думки в письмовій формі китайської мовою, писати твори та листи, дотримуючись правил писемності китайської мови.

Вартість 8 занять у 1 групі- 600 грн.  Умовою запису до групи є рівень володіння китайською мовою не нижче 3 рівня HSK. Викладачі- носії китайської мови.

Розклад занять : понеділок, середа 14.00-16.00.